راهکارهای برطرف کردن بوی بد دهان

نویسنده: نوروزی
31 خرداد 95 ساعت 03:12
راهکارهای برطرف کردن بوی بد دهان
بوی بد دهان به تنهایی یک بیماری نیست بلکه علامت بیماری های مختلف است. در برخی موارد، بر اثر عوامل خاصی، بوی دهان به طور موقت و ناشی از علتی در اشخاص ایجاد می شود و در صورت رفع علت، برطرف خواهد شد. بوی بد دهان می تواند دلایل عمومی یا موضعی داشته باشد.


چون فرد مبتلا به بوی بد دهان خیلی زود به آن عادت می کند، چه بسا نتواند بوی بد دهان خودش را تشخیص دهد. یعنی اینکه خودمان احساس بوی بد در دهان نکنیم، دلیل نمی شود که دهانمان بوی بد نمی دهد.

البته به خاطر رعایت رسم عیب پوشی و خطابخشی، دوستان و اطرافیان معمولاً از بیان چنین ایرادهایی خودداری می کنند. از نزدیکان تان بخواهید که این عیب ها را به شما گوشزد کنند.بوی دهان صبحگاهی؛ ناشی از کاهش جریان بزاق طی شب است. مسواک زدن قبل از خواب در کاهش بوی دهان صبحگاهی تاثیر زیادی دارد. سعی کنید پیش از صبحانه خوردن، زیاد صحبت نکنید و صورت تان را زیاد به کسی نزدیک نکنید،



گرسنگی


بوی بد دهان در زمان گرسنگی با مسواک زدن هم از بین نمی رود. سعی کنید زمان غذا خوردن خود را منظم کنید یا در زمان گرسنگی قرار ملاقات ترتیب ندهید.



خستگی و ضعف


در این حالت بدن نمی تواند محصولات فرعی زائد را با سرعتی بیش از سرعت تولید آنها دفع کند و امکان بوی بد دهان هست. سعی کنید آب فراوان بنوشید و از آدامس های شوگرفری استفاده کنید. در برخی موارد، وضعیت سلامتی یا دوره خاصی از زندگی باعث ایجاد بوی نامطبوع دهان می شود.



دوران قاعدگی


دوران قاعدگی معمولاً بوی بد دهان را به دنبال دارد. در حاملگی، یائسگی و در بلوغ نیز به دلیل تغییرات هورمونی بوی بد دهان وجود دارد.



کهولت سن


در افراد مسن بوی بد دهان به سبب تغییرات متابولیک و سایر علل نظیر کم آبی بدن ، کاهش مقاومت به عفونت، کاهش اشتها و... وجود دارد.
راهکارهای برطرف کردن بوی بد دهان
امتیاز دهی به مقاله
 
ثبت نظر، سوال و ... :
شما می توانید درباره راهکارهای برطرف کردن بوی بد دهان نظر دهید یا سوال بپرسید:
نام و نام خانوادگی:
ارسال
نظرات (0)
ترتیب
کلمات کلیدی: بوی بد دهان ، از بین بردن بوی بد دهان ، سلامت دهان ، کاهش بوی دهان ، عفونت لثه ، رفع بوی بد دهان ، علت و درمان بوی بد دهان