روش صحیح نوشتن صفحه درباره ما در سایت و یا وبلاگ

نویسنده: مدیر سایت
5 آذر 01 ساعت 08:55
صفحه درباره ما «About Us» یکی از مهم ترین بخش های یک وب‌سایت است. در این مقاله می‌خواهم درمورد اهمیت صفحه درباره ما و نکاتی که باید در نوشتن آن مدنظر داشته باشید، با شما صحبت کنم و سپس خواهید آموخت که چگونه یک صفحه درباره ما ایده‌آل و جذاب در سایت تان ایجاد کنید.
روش صحیح نوشتن صفحه درباره ما در سایت و یا وبلاگ

اگر شما هم صاحب یک کسب و کار اینترنتی هستید، معرفی خودتان را هرگز از قلم نیاندازید. این مورد در سایر وب سایت ها ممکن است با عناوین مختلفی نظیر «درباره ما» ، «داستان تجارت ما» ، «ماموریت ما» یا هر نام دیگری در نظر گرفته شود. این صفحه با هر اسم و عنوانی که صاحب وب سایت یا اپلیکیشن بخواهد، میتواند ایجاد کند و اهمیت ندارد. تنها چیز مهم، هدف و مضمون آن صفحه است. در واقع این صفحه یک بخش کلیدی در تصمیم گیری افراد در تعامل با شما است.

زمانی که شخصی از سایت شما بازدید می کند و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تجارت شما دارد، این صفحه اولین صفحه ای است که به آن مراجعه کند.

برخلاف تصور اغلب وبمستران تازه کار، صفحه درباره ما اهمیت زیادی در موفقیت یک وب سایت دارد. البته همین که شما الآن در حال مطالعه این مقاله هستید، نشان میدهد که به خوبی اهمیت این صفحات در سایت را میدانید.

اهمیت صفحه درباره ما

یکی از نکات مهمی در اکثر سایت ها به آن توجهی نمی شود، طراحی صفحه درباره ما یا همان «About Us» است.

خیلی از مؤسسین و نویسندگان از این موضوع غافل می شوند و هرگز این صفحه را ایجاد نمیکنند! در سایر موارد هم که اقدام به ایجاد این صفحه مهم میکنند، معمولا به کیفیت صفحه و محتوای آن توجهی نمیکنند. برای مثال از مطالب طولانی و خسته کننده استفاده می کنند که کاربران از خواندن آن خسته خواهند شد، یا از نوشته های بسیار کوتاه و ناقص استفاده می کنند که می تواند اعتبار آن سایت یا شرکت را زیر سوال ببرد.
درباره ما بخش مهمی است که خود واقعی شما را به بازدیدکنندگان وب سایت معرفی می کند. به مخاطب ها می گوید که شما دقیقا چه کاری انجام می دهید یا چه خدماتی ارائه می دهید و از همه مهم تر یک پل ارتباطی میان مخاطب ها با خدمات و محصولات شما ایجاد می کند.

معمولا بازدید کنندگان وب سایت در نگاه اول به صفحه درباره ما زیاد توجه نمی کنند. اما زمانی که قرار است یک بازدید کننده به مشتری تبدیل شود، اهمیت ایجاد صفحه درباره ما بسیار زیاد خواهد شد. زیرا مشتری هر کسب و کار تمایل دارد قبل از انجام خرید، درباره آن وب سایت یا شرکت اطلاعات بیشتری کسب کند.

امروزه در دنیای کسب و کار اینترنتی و تجارت آنلاین، برند ها و شرکت های بزرگ در ارتباط با مشتریان و ایجاد شناخت متقابل بسیار موفق بوده اند. تا جایی که اکثر ما صاحبان بسیاری از شرکت های بزرگ مانند گوگل، اپل، مایکروسافت، تسلا و… را به خوبی می شناسیم و حتی ممکن است زندگینامه آنها را هم مطالعه کرده باشیم.
بنابراین بهتر است صفحه درباره ما را حرفه ای بنویسید و این صفحه را به عنوان فرصتی برای معرفی خود به بازدیدکنندگان در نظر بگیرید.

اشتباه نکنید این تنها کارکرد صفحه درباره ما نیست! مشتری ها با مشاهده این صفحه تصمیم می گیرند که روی برند و نام تجاری شما حساب کنند یا به دنبال سرمایه گذاری در دیگر شرکت ها باشند؟! با استفاده از این صفحه مهم می توانید کسب و کارتان را به بهترین گزینه برای حل مشکل مشتری تبدیل کنید. در دنیای تجارت به این کار اعتماد سازی و تأمین محصول راهگشای مشتری (ارائه خدمت یا محصولی که مشکل مشتری را حل می کند) می‎گویند.


درباره ما


چگونه صفحه درباره ما بنویسیم؟

در اینجا 16 نکته مهم برای خلق یک صفحه درباره ما تاثیرگذار را مطرح می کنم که به شما کمک می کند بتوانید یک صفحه قدرتمند و جذاب ایجاد نمایید. 🙂

1- نقش صفحه درباره ما را درک کنید

خیلی از کاربران و بازدیدکنندگان هنوز نقش صفحه «درباره ما» را نمی دانند و گاها آن را با صفحه «تماس با ما» اشتباه می گیرند! باید به خوبی این را درک کنید که هدف از کاربر برای ورود به این صفحه، دریافت اطلاعات تماس شما نیست! بلکه کسب اطلاعات در مورد کسب و کار شما و بررسی اعتبار شماست.

اگر وب سایت را به گوگل آنالیتیکس متصل کنید و رفتار کاربران را بررسی کنید، متوجه خواهید شد که معمولا کاربران در هنگامی که قصد خرید محصول یا خدمات شما را داشته باشند، به صفحه درباره ما سر میزنند. این بدان معناست که قبل از خرید، سوالاتی در ذهن خود دارند و میخواهند میزان اعتبار شما را بسنجند. پس باید پاسخ مناسب به سوال ها در این صفحه وجود داشته باشد.

2- استفاده از ادبیات مناسب

شما باید تشخیص دهید که از چه نوع ادبیاتی برای این صفحه استفاده نمایید، این امر مستلزم شناخت نوع کسب و کار و مشتریان هدف است. ادبیات مناسب در صفحه درباره ما می تواند موجب ایجاد ارتباط و پل مستحکم تر بین شما و مشتریان گردد.

برای مثال: اگر شما فروشگاه آنلاین لوازم آرایشی و بهداشتی هستید، معرفی مشتریان معروف که از محصولات شما استفاده میکنند و برند بودن محصولات خود در این صفحه می تواند موجب ایجاد اعتماد در مشتریان برای خرید محصولات شما باشد. یا اگر وارد کننده لوازم الکترونیکی هستید، معرفی شرکت های همکار، ارائه گواهی و خدمات معتبر نمایندگی و تعداد کارمندان شرکت در این صفحه می تواند مشوق مناسبی برای همکاری افراد با شما باشد.

در برخی کسب و کار ها ممکن از استفاده از زبان طنز بهتر جواب دهد، در برخی مواقع متواضع بودن شما در حد معقول یا حتی استفاده از روش تزریق فاکتور انسانیت در محتوا، می تواند روش مناسبی باشد.
هرگز فراموش نکنید که در صفحه درباره ما باید استاندارد های نگارشی را رعایت کرده و متن شما بدون غلط املایی باشد.

3- وضوح و قابل فهم بودن صفحه را بسنجید

متن صفحه درباره ما باید کاملا واضح و قابل فهم برای بازدیدکنندگان باشد. پس برای اطمینان از چند نفر که با کار شما آشنایی ندارند بخواهید تا صفحه «درباره ما» را بخوانند، سپس از آنها تعدادی سوال در مورد نحوه کسب و کار خود بپرسید. آنها باید قادر باشند به سادگی به سوالات شما پاسخ بدهند و نحوه کسب و کار شما را توصیف کنند.

4- صفحه درباره ما، جایی برای ایجاد اعتماد

قبل از بوجود آمدن کسب و کار های اینترنتی، معمولا اکثر معاملات کاری بعد از یک ملاقات رو در رو یا حتی طی یک تماس تلفنی و صحبت کردن طولانی انجام می شد. مشتری احتمالی با صاحب کار صحبت می کرد تا درمورد آن شرکت اطلاعاتی کسب کند و به جواب همه سوالاتی که در ذهن خود دارد برسد. اما امروزه شرایط اینگونه نیست.

امروزه اکثر معاملات تجاری از طریق وب و بدون ملاقات مستقیم یا تماس تلفنی انجام می شوند. به همین دلیل صفحه «درباره ما» باید تا حدی کامل باید که مشتری احتمالی بتواند به پاسخ تمام سوالات خود برسد و این صفحه موجب جلب اعتماد مخاطب شود.

5- از واقعیات استفاده کنید، نه گزافه گویی

وقتی که صفحه درباره ما در وب سایت خود می نویسید، باید در توضیحات مختصر و مفید، حقیقت را برای کاربران بنویسید و از سخنان اغراق آمیز خودداری کنید. نه آنقدر خود را متواضع نشان دهید که حس بدی در دیگران القا کند، نه آنقدر اغراق کنید که نسبت به شما بی اعتماد شوند. حد وسط را رعایت کنید.

دقیقا مانند یک رزومه که برای استخدام شدن در یک شغل می نویسید، صفحه «درباره ما» نیز جایی است که شما باید دست آورد ها و موفقیت های خود را بیان کنید. در اینجا واقعیات را به کاربران خود بگویید و هرگز اغراق نکنید. از استفاده از صفات عالی هم پرهیز کنید.

برای مثال: اگر شما فروشگاه اینترنتی کفش دارید و میدانید که بزرگترین فروشگاه در کشور نیستید، هرگز ادعا نکنید که بزرگترین فروشگاه اینترنتی کفش هستید! زیرا کاربران به راحتی می توانند متوجه این اغراق شوند و موجب می شود لطفه جبران ناپذیری به کسب و کار شما وارد کند!

6- شناخت نیاز و هدف مشتریان

افراد به دلایل مختلفی به وب سایت شما وارد می شوند و وظیفه شما شناسایی نیاز و هدف آنهاست.

برای مثال: اگه شما یک طراح و گرافیست باشید، برای کاربران شما مهم ترین نکات، شماهده نمونه کار های شما، نرم افزار های مورد نیاز برای استفاده از محصول شما و سابقه فعالیت شما در این زمینه خواهد بود.

معمولا مشتری ها به دنبال فردی هستند که نمونه کار های قوی و خلاقیت کافی داشته باشد و مدرک دانشگاهی معتبر در سایت ارائه کرده باشد. بهترین مکان برای ارائه این اطلاعات، صفحه درباره ما خواهد بود.

7- تعیین اهداف، خط مشی، ارزش ها و گستره مخاطبان

یکی از ویژگی های صفحه درباره ما، تعیین اهداف، خط مشی ها، ارزش ها و گستره مخاطبان است!

قرار نیست وب سایت شما در اینترنت به عنوان یک فروشگاه محصول یا خدمات فعالیت کند و تنها هدف آن فروش و کسب درآمد باشد. اگر به عنوان یک مجموعه بزرگ، اهداف کاری خود را برای مخاطبان بنویسید، در چشم آنها به یک برند معتبر تبدیل خواهید شد.

مثلا هدف یک فروشگاه خودرو های الکتریکی می تواند کم کردن هزینه نگهداری خودرو به دلیل عدم نیاز به بنزین و حفظ محیط زیست باشد. اما نباید تمام صفحه را درمورد این موضوع بنویسید! در این صفحه باید درمورد همه اهداف و دستاورد های خودتان بنویسید.

شما می توانید از ارزش ها و چشم اندازهای کاری خود در صفحه درباره ما صحبت کنید. مثلا اینکه اولویت اول شما رضایت مشتریان از کیفیت یا قیمت مناسب کالا است و اینکه طبق خط مشی مجموعه، مشتریان باید همیشه با رضایت کامل و نظر مثبت از شما خداحافظی کنند.

در نهایت هم میتوانید گستره مخاطبان را مشخص کنید. یعنی تعیین کنید مخاطبان اصلی شما آقایان، خانم ها یا اصلا خانواده هایی هستند که به فلان خدمات نیاز دارند یا در فلان رنج سنی هستند. نوشتن این موضوعات اجباری نیست اما در صورتی که به شکلی خلاقانه از آنها صحبت شود، باعث ایجاد یک صفحه درباره ما جذاب در سایتتان خواهد شد.

8- معرفی تیم خود

شما می توانید در صفحه درباره ما، تیم خود را به بازدیدکنندگان معرفی کنید. این کار می تواند به برند سازی شما کمک کند.

برندسازی به شما کمک می کند تا تجارت خود را مخاطب پسندانه ارائه دهید، فرهنگ سازمانی خود را ترویج دهید و به افرادی که در سازمان شما مشغول به فعالیت هستند، ارزش دهید.

حتی اگر شما در صفحه ی درباره ی ما تنها به معرفی موسسان و بنیان گذاران فعالیت و کسب و کار خود بپردازید، بازهم می توانید به برندسازی فعالیت خود کمک کنید.

9- داستان نویسی کنید


به اشتراک گذاشتن داستان کسب و کار شما می تواند شرایط را برای اینکه مشتریان احتمالی به شما اعتماد کنند را فراهم کند. باید بدانید که داستان همیشه معجزه میکند.

معمولا هر کسب و کار برای خودش یک داستان دارد. حتما در صفحه درباره ما، داستان به وجود آمدن شرکت خود را بنویسید. تقریبا همه کسب و کار ها لحظات رشد و پیشرفت و در عین حال افول و شکست را تجربه کرده اند. مثلا اینکه چه عواملی باعث ایجاد انگیزه برای راه اندازی کسب و کار شما شده است؟ برای رسیدن به این نقطه چه مراحلی را پشت سر گذاشته اید؟
مخاطب شما در هر سن و سال و با هر زمینه فکری که باشد عاشق داستان است. هیچ چیز جذاب تر از داستان گویی مخاطب را جذب نمی کند. مخاطب شما در هر قصه ای، بخشی از خود را میبیند و وقتی این اتفاق بیافتد شما توانسته اید یک مشتری وفادار پیدا کنید.

داستان بسیار مهم است و باعث می شود تا شخصیت شما به کسب و کارتان اضافه شود، اما اطمینان حاصل کنید که جنبه های داستانی که به اشتراک می گذارید نشان می دهد که شما توانایی حل مشکلات کاربر را دارید و برای این امر مهم واجد شرایط هستید.

اما بهترین قصه ها هم نیاز به داستان سرایی توانا دارند. داستان شما با ارزش ترین دارایی شماست. نوشتن این داستان باید با انتخاب بهترین واژه ها با هدف ترغیب قدرتمندانه مخاطب کسب و کارتان باشد تا حداکثر تاثیر خود را داشته باشد.

10- استفاده از انواع فرمت محتوا

قرار نیست صفحه «درباره ما» در سایت شما، صرفا از محتوای متنی و چند عکس ساخته شده باشد. همانطور که می دانید مخاطبان امروزی حوصله زیادی برای مطالعه در سطح وب ندارند. پس باید از فرمت های مختلف مانند گالری، ویدئو و حتی در موارد خاص می توانید از فایل های پاورپونت، پی دی اف و ورد هم استفاده کنید تا صفحه شما جذاب تر شود.

استفاده از تصاویر شرکت و پرسنل و ویدیوهایی از مشتریان راضی، از پشت صحنه کسب و کار، افتخارات و… که همگی میتوانند در نهایت باعث جلب اعتماد مخاطب شوند.

11- عدم استفاده از تبلیغات

صفحه «درباره ما» محلی برای معرفی کسب و کار و ایجاد پل ارتباطی بهتر با مشتریان است. در این بخش نباید به تبلیغ محصولات خود و ارزش های آنها بپردازید بلکه از این فضا برای معرفی اهداف و سیاست های کلی شرکت استفاده کنید، اجازه دهید افراد با مطالعه این قسمت به تفاوت های اساسی شرکت شما با سایر رقبا پی ببرند.

تبلیغ کردن محصولات و خدمات در این صفحه کار بسیار بیهوده ای است. این کار نه تنها نتیجه بخش نیست، بلکه تأثیر منفی هم می گذارد.

12- در صفحه درباره ما، خودمانی باشید

صفحه «درباره ما» را صمیمانه بنویسید. به گونه ای بنویسید که انگار دارید رو در رو صحبت می کنید و لحن دوستانه شما را دوست داشتنی تر می کند. مخاطب باید تصور کند که خود صاحب شرکت یا مدیر آن را نوشته است. این کار می تواند حس اعتماد در مخاطب ایجاد کند. استفاده از کلمات اول شخص مفرد و جمع یعنی «من» و «ما» در نوشتن صفحه درباره ما بهتر و مناسب تر می باشد. سعی کنید نوشتار شما کاملا روان و با استفاده از کلمات ساده، قابل فهم و خودمانی باشد.

شما می توانید در عین حالیکه در نوشته ی خود رسمی هستید، جدی نباشید و یاحتی شوخ باشید. نوشته ی خیلی رسمی می تواند خسته کننده باشد. اجازه بدهید مخاطبان از روحیه مهربان، شوخ طبع و پر شور و اشتیاق شما را باخبر شود.

زمانی که درباره اهداف شرکت خود می نویسید، بهتر است که این متن صمیمانه، بی ریا و به دور از اغراق باشد. هیچ اشکالی ندارد که صمیمیت و خودمانی بودن شما در این بین نمایان باشد.

13- تزریق فاکتور انسانیت در محتوا نویسی

فاکتور انسانیت در کنار فوت و فن های نویسندگی می تواند حس اعتماد را در مخاطب بوجود بیاورد. باید به گونه ای بنویسید که کاربران تصور کنند شما در کنار آنها هستید تا به آنها کمک کنید و هدف شما از راه اندازی این کسب و کار در ابتدا برطرف کردن نیاز کاربران است.

14- معرفی مشتریان شاخص

صفحه درباره ما، محل مناسبی برای معرفی مشتریان برتر خود و نظرات آنها در مورد شرکت است. از مشتریان برگزیده خود بخواهید در صورت امکان، چند سطر کوتاه درباره شرکت شما و نحوه ارائه خدمات شما بنویسند و در قسمت ویژه ای از این صفحه منتشر کنید.

با معرفی همکاران تجاری و مشتریان شناخته شده خود در صفحه درباره ما براحتی میتوانید اعتماد افراد جدید را کسب کنید.

15- مرتبا به روز رسانی کنید

صفحه «درباره ما» در سایت شما باید مدام درحال پیشرفت باشد. این صفحه باید مدام بروزرسانی شود و پیشرفت تان به آن اضافه شود.

این صفحه همزمان با شرکت شما که پیشرفت می کند و بزرگ تر می شود باید آپدیت شود. اگر خدمات جدید، بازار جدید، کاربرد های جدید یا حتی افراد مهم جدیدی به کارتان اضافه شده است، بهتر است در صفحه «درباره ما» به آنها اشاره کنید.

16- به شبکه های اجتماعی خود اشاره کنید

اگر کسب و کار شما دارای حساب های شبکه اجتماعی مانند فیس بوک، صفحه اینستاگرام، کانال تلگرام، توئیتر و یا حتی یوتیوب است، آیکون آنها را در صفحه درباره ما قرار دهید تا مخاطبان بتوانند به راحتی عضو آنها شوند.

کسی که بخواهد شما را کاملاً بشناسد شاید سایت ها و شبکه های اجتماعی شما را نیز چک کند.

اگر ارتباط خود با کاربران را فقط به سایت محدود کنید، نمی توانید رابطه ای صمیمانه با آن ها برقرار کنید. به علاوه اینکه خود آن ها نیز تمایل دارند در کانال ها و شبکه های دیگر نیز با شما در ارتباط باشند یا در جریان اخبار تازه شما قرار بگیرند.

توجه نمایید که باید در شبکه های اجتماعی خود محتوای جذابی داشته باشید تا مخاطبان عضو آن شوند. ضعیف بودن فعالیت شما در شبکه های اجتماعی می تواند حس بدی در مخاطبان ایجاد کند.

درباره ما


در صفحه درباره ما درمورد چه نکاتی صحبت کنیم

تا اینجا آموختید که چگونه یک صفحه درباره ما ایجاد کنید. حالا 9 نکته مهم وجود دارد که اگر درمورد آنها در صفحه «درباره ما» صحبت کنید، می تواند به جذاب تر شدن این صفحه کمک کند.

1- مدل کسب و کارتان را بنویسید

در برخی از شرکت ها، مدل کسب و کار آنها یکی از نقاط قوت و تمایز آنها نسبت به رقیبان آن شرکت است. این مورد می تواند نقش یک نقطه ی فروش عالی را برای آن شرکت بازی کند. پس می توان این مورد مهم را در صفحه درباره ما ذکر کرد. برخی روش های بیان این موضوع عبارتند از:

با روش خاص خود توانسته ای واسطه ها را حذف کنید و محصولات را از تولید به مصرف به دست مشتریان خود برسانید که به نفع آنهاست.
مواد اولیه محصولات خود را از طریق ایجاد یک کسب و کار در کشور تامین کرده اید که موجب عدم نیاز به واردات مواد اولیه از سایر کشور ها شده است.
توانسته اید خدماتی ارائه دهید که موجب ایجاد کسب و کار برای افراد بیکار شده است.
توضیح بخشی از درآمدتان که به خیریه تخصیص می یابد.

شفافیت در امور کاری شما می تواند به اعتمادسازی و قدرتمند کردن برند شما کمک کند. در صفحه «درباره ما» می توانید نحوه عملکرد شرکت و ماموریت های پیش رویتان را توضیح دهید.

گاهی یک تصویر یا فیلم کوتاه می تواند بیش از 1000 کلمه سخن بگوید. شما می توانید از طریق یک تصویر از مدل کسب و کار خود یا حتی یک کلیپ کوتاه به شیوه بسیار جذاب کسب و کار خود را به زیبایی ارائه دهید.

2- مشخص کنید به چه کسانی می توانید کمک کنید؟

در بالا به این نکته اشاره کردم که “افراد به دلایل مختلفی به وب سایت شما وارد می شوند و وظیفه شما شناسایی نیاز و هدف آنهاست.”

شما باید مشخص کنید که به چه کسانی می توانید خدمات ارائه دهید. پس مهم است که به چه کسی خدمت می کنید. این امر مشتری ایده آل را برای شما جلب می کند و باعث می شود دقیقا کسانی به شما مراجعه کنند که مشتری واقعی هستند.

3- در این صفحه مزیت ها را نمایش دهید

یک اشتباه بزرگ در نوشتن صفحه درباره ما، تبلیغ محصولات شرکت است. خیلی ها تصور میکنند باید در این صفحه محصولات خود را نمایش داده و در مورد آنها متنی هم بنویسند. مطمئنا تبلیغ کردن، آن هم به صورت مستقیم در این صفحه اشتباه است و موجب می شود مشتری ها اعتماد خود را از دست بدهند.
صفحه درباره ما یک صفحه برای جلب اعتماد مخاطبان است نه لزوما تبدیل مخاطب به خریدار محصول.

اما در مقابل، شما میتوانید با خلاقیت، در این صفحه مزیت های کسب و کارتان را به مخاطب نشان دهید. به عنوان مثال اگر واقعا مزیت شما ارائه اطلاعات مهم درمورد محصولات و نقد و بررسی آنها است، میتوانید در یک متن به صورت غیر مستقیم به این ویژگی مهم خودتان اشاره کنید.

شما می توانید خود را نه به عنوان یک فروشنده، بلکه به عنوان یک مشاور به مخاطبان معرفی کنید که کار شما نقد و بررسی محصولات و مقایسه آنها برای انتخاب بهترین محصول برای هر مشتری می باشد. این کار باعث می شود سایت شما به عنوان یک مرجع تخصصی مقایسه محصولات شناخته شود.

شما میتوانید متن های به شدت جذاب و خلاقانه ای در صفحه درباره ما بنویسید که به صورت ناخوداگاه روی ذهن مخاطب تاثیر داشته باشد.

همینطور اگر در حیطه فعالیت خودتان اولین بوده اید، کارهای خاصی را انجام داده یا محصولات و خدماتتان افتخاراتی را کسب کرده اند، اشاره به آنها خالی از لطف نیست.

4- باید مشخص شود که چرا شما بهتر از بقیه هستید؟

اینجا جایی است که باید کمی رجزخوانی کنید(بدون اغراق!). این روزها رقابت های زیادی وجود دارد، شما باید نسبت به بازار در مقابل سایر رقیبان قوی قد علم کنید. می توانید با استفاده از یک ویدئو کوتاه ماموریت خود را ارائه دهید و به همه ثابت کنید توانایی انجام آن کار را دارید. ویدیویی که نشان می دهد چرا باید مخاطبان از شما کمک بگیرند و چرا سرویس ها و خدمات شما برتر هستند.

5- سوالات بی جواب ذهن مخاطبان را پاسخ دهید

خودتان را به جای مخاطبان بگذارید، زمانی که به یک سایت وارد می شوید، چه سوالاتی در ذهن شما شکل میگیرد؟ (منظور سوالاتی مثل چگونگی خرید و… که جای آنها در صفحه سوالات متداول است، نیست!) منظور سوالاتی است که در ذهن شما پیرامون یک شرکت و برند شکل میگیرد. مثلا:

آیا واقعا این شرکت، قابل اعتماد است؟
آیا آنها مشتری هایی هم قبل از من داشته اند؟
مشتری های قبلی آنها راضی بوده اند؟
این مجموعه چند سال سابقه کار دارد؟
با چه کیفیتی خدماتش را به من ارائه میکند؟

و یک سوال مهم: چرا من باید از این شرکت خرید کنم؟

هر چه بهتر بتوانید پاسخِ سوالاتِ ذهنِ مخاطب را پیدا کنید، در نوشتن صفحه درباره ما سایت موفق تر خواهید بود. این سوالات در هر کسب و کار متفاوت است پس پیشنهاد میکنم واقعا برای شناخت مخاطب و سوالات ذهنی او اقدام کنید.

6- نمایش پشت صحنه کسب و کار

در دنیایی آنلاین کسب و کارهای اینترنتی، شفافیت در کسب و کار بسیار مهم است. بنابراین از آن به عنوان یک ضرورت نه یک گزینه استفاده کنید. بسیاری از برندها با استفاده از مبلغ های بالا وتبلیغات گسترده یا مواد اولیه توجه مخاطبین خاص را جلب می کنند. مصرف کنندگان بیشتر از هر چیز می خواهند از محصولات شرکت تان مطلع شوند. پس از این فرصت برای یک نمایش جذاب استفاده کنید.

می توانید چند تصویر از نحوه تولید محصولات را در معرض دید مشتریان کنجکاوتان قرار دهید تا به سادگی عملکردهای داخلی شرکت را مشاهده کنند. با ارائه توضیح درباره روند تولید کالاهای خود به همراه تصاویر، خواننده متوجه می شود که این محصولی خریداری شده دقیقا چیست و از کجا آمده است.

7- استفاده از اعداد و ارقام

بکارگیری درست اعداد و ارقام می تواند به شما اعتبار دهد. شما می توانید از اعداد در هنگام توضیح مشکلی که تلاش کرده اید آن را برطرف کنید و یا فرآیند کاری خود استفاده نمایید.

برای مثال اگر یک سایت آموزش آنلاین هستید، می توانید ذکر کنید چند ساعت فیلم آموزشی در سایت شما منتشر شده است؟ چه تعداد استاد دارید؟ تعداد دانشجویانی که از آموزش های شما استفاده کرده اند را ذکر نمایید.

سعی کنید اگر چنین آمارهایی را دارید حتما از آنها استفاده کنید.

8- جوایز و افتخارات خود را نمایش دهید

اگه در کسب و کار خود جوایز یا افتخاراتی را دارید، حتما به نمایش بگذارید. برای مثال: اگه تا به حال موفق به دریافت جوایزی در جشنواره ها شده اید، یا لوح تقدیری دریافت کرده اید، در صفحه «درباره ما» به نمایش بگذارید. حتی می توانید تعداد بازدید یا رتبه بالای وب سایت خود را در این صفحه به نمایش بگذارید.

9- نظرات و توضیحات، افراد و مطبوعات را نمایش دهید

نظرات، توصیفات مطبوعات، نظرات مثبت مشتریان تان و محتواهای که آنها برای شما ایجاد کرده اند نظیر پست های توییتر یا اینستاگرامشان را می توانید در این قسمت بکار گیرید و اینگونه نشان دهید که نظر دیگران در رابطه با شما چه بوده است و یا شما چه نقشی را در این صنعت ایفا کرده اید.

شما می توانید از روش های مختلفی جهت اثبات شخصیت اجتماعی خود استفاده کنید، از ایجاد گالری از تصاویر اینستاگرام مشتریان تان گرفته تا استفاده از لوگو نشریاتی که دررابطه با شما صحبت کرده اند و یا نقل قول هایی را از طرف شما بیان کرده اند.
نتیجه گیری:

در این مقاله سعی کردم هر چیزی که برای طراحی صفحه درباره ما، به کارتان می آید را توضیح بدهم.

هدف از طراحی صفحه درباره ما، پاسخ دادن به سوالاتی است که مخاطبان در مورد سایت و شرکت شما دارند که با این روش می توانید اعتماد مخاطبان را جلب کرده و ممکن است باعث شود آنها را به مشتری خود تبدیل کنید.

این دیگر هنر شماست که چگونه محتوایی جذاب تولید کنید و توجه مخاطب را به سمت خود جلب کنید.

امیدوارم این مقاله بتونه به شما کمک کنه.

سوالات متداول:

آیا استانداردی برای نحوه نوشتن درباره ما در سایت وجود دارد؟

خیر! مواردی که در بالا ذکر شده است، همگی اختیاری هستند. شما مختار هستید که هر کدام را دوست دارید استفاده کنید. استفاده از هیچکدام از موارد ذکر شده در این مقاله ضرورت محسوب نمی شوند. هرچقدر بیشتر از موارد ذکر شده در این مقاله استفاده کنید، اثربخشی معرفی شرکت شما به مخاطبان بهتر خواهد بود.

آیا صفحه درباره ما بر سئو سایت تاثیرگذار است؟

معمولا سایت های اسپم یا کم محتوا چنین صفحاتی را ندارند. پس وجود صفحه درباره ما می تواند نشان دهنده اعتبار یک سایت باشد و اعتبار یک سایت هم می تواند موجب جذب مشتری شود؛ وقتی یک مشتری ثابت داشته باشید که برای مثال هفته ای یک بار به سایت شما مراجعه می کند و در قسمت های مختلف سایت شما گشت و گذار می کند، موجب بالا رفتن رتبه و اعتبار سایت شما خواهد شد. پس بدون شک این صفحه می تواند تاثیر مثبتی روی سایت شما داشته باشد.


امتیاز دهی به مقاله



 
ثبت نظر، سوال و ... :
شما می توانید درباره روش صحیح نوشتن صفحه درباره ما در سایت و یا وبلاگ نظر دهید یا سوال بپرسید:
نام و نام خانوادگی:
ارسال
نظرات (0)
ترتیب
کلمات کلیدی: صفحه درباره ما،About Us،بهترین درباره ما، چگونه درباره ما بنویسیم، درباره ما، سئو صفحه درباره ما، ساخت صفحه درباره ما، صفحه ی درباره ی ما